Main Menu

Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Ηθικές αξίες

Σε συνέντευξη του  ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, τα Χριστούγεννα, μεταξύ άλλων, ανέφερε τα εξής:
Βλαντιμίρ Πούτιν
 «Πολλές δυτικές χώρες έχουν πάρει ένα  δρόμο όπου αρνούνται ή απορρίπτουν τις δικές τους ρίζες, συμπεριλαμβανομένων του χριστιανισμού ο οποίος αποτελεί την βάση του δυτικού πολιτισμού. Στις χώρες αυτές, η ηθική βάση και κάθε παραδοσιακή ταυτότητα βρίσκονται υπό καθεστώς άρνησης. Εθνικές, θρησκευτικές, πολιτιστικές, ακόμη και ταυτότητες φύλου απορρίπτονται ή σχετικοποιούνται. Εκεί, η πολιτική αντιμετωπίζει, νομικά, μια οικογένεια με πολλά παιδιά ως ίση με ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι!
Η  πίστη στον Θεό εξισώνεται με την πίστη στον Σατανά.
Οι υπερβολές της πολιτικής ορθότητας σε αυτές τις χώρες οδηγεί σε σοβαρές σκέψεις νομιμοποίησης κομμάτων που προωθούν την προπαγάνδα της παιδοφιλίας.
Οι άνθρωποι σε πολλά ευρωπαϊκά κράτη νιώθουν πραγματικά ντροπή για τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις και φοβούνται να μιλήσουν γι’ αυτές.
Οι χριστιανικές γιορτές και οι εκδηλώσεις, καταργούνται ή μετατρέπονται σε  «ουδέτερες» ή  ακόμη μετονομάζονται. Με τη μέθοδο αυτή αποκρύβονται οι βαθύτερες ηθικές αξίες αυτών των εορτασμών. Αυτές οι χώρες προσπαθούν να επιβάλλουν αυτό το μοντέλο σε άλλες. Είμαι βαθύτατα πεπεισμένος ότι αυτό το μοντέλο οδηγεί κατ’ ευθείαν στον εκφαυλισμό  και στην οπισθοδρόμηση. Θα οδηγήσει σε βαθύτερες δημοκρατικές και ηθικές κρίσεις στην Δύση.
Πιο είναι το πλέον ισχυρό αποδεικτικό στοιχείο της ηθικής κρίσης της κοινωνίας στη Δύση, από την απώλεια της αναπαραγωγικής λειτουργίας ενός έθνους;
Σήμερα σχεδόν όλες οι «ανεπτυγμένες» δυτικές κοινωνίες δεν μπορούν να επιβιώσουν αναπαραγωγικά αν και επιζητούν και έχουν την ενίσχυση των μεταναστών.
Χωρίς τις ηθικές αξίες που είναι ριζωμένες στον χριστιανισμό και σε άλλες  παγκόσμιες θρησκείες, χωρίς κανόνες και ηθικές αξίες που έχουν διαμορφωθεί και αναπτυχτεί για χιλιετίες, οι άνθρωποι θα έχαναν αναπόφευκτα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια τους μετατρεπόμενοι σε κτήνη.
Πιστεύουμε ότι είναι σωστό και φυσιολογικό να υπερασπίζουμε και να ακολουθούμε αυτές τις ηθικές χριστιανικές αξίες.

ΠΗΓΗ:https://vid.me/ZWnk