Main Menu

Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Ίντριγκες σατανικές

Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Alpha, ο επικεφαλής του κόμματος «Σχέδιο Β'» Αλέκος Αλαβάνος, μερικά χρόνια μετά την παράδοση της ηγεσίας του κόμματος στον σημερινό Πρωθυπουργό ήταν αποκαλυπτικός.
Αλέκος Αλαβάνος
«Θα πρέπει να αναρωτηθεί ο κόσμος γιατί έφυγα τότε»είπε και πρόσθεσε:
Τους Παππάδες ας πούμε και τους άλλους τύπους και όσους είναι δίπλα σήμερα στον Πρωθυπουργό τους είδα όταν έφυγα από την προεδρία του ΣΥΝ, όταν είχε πέσει ένα προσωπείο ηθικής και συνείδησης μέσα από ίντριγκες σατανικές τις οποίες δεν μπορούσα να φανταστώ. Είχαν αρχίσει από τότε αμέσως τα παιχνίδια εξουσίας, το πώς θα ελέγξουν τον τόπο, πώς θα με θέσουν εμένα στο περιθώριο. Αυτό που νιώθει τώρα η πλειοψηφία του κόσμου για τον Τσίπρα, τον Παππά, τον Φλαμπουράρη, τον Βούτση, εγώ το είδα μπροστά μου - με μεγάλη έκπληξη - το 2009 και το 2010. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι θα μπορούσαν να κάνουν αυτοί οι άνθρωποι. Εγώ ήξερα ότι είναι ικανοί για όλα. Δεν κυβερνούν τώρα αυτοί, είναι νομάρχες της Μέρκελ και του Γιούνκερ».
Οι καινοτομίες
Με άκρως ειρωνικό τρόπο αναφέρθηκε σε «καινοτομίες».«Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει καινοτομίες. Κάνει ενέργειες που πολύ συντηρητικές κυβερνήσεις δεν τόλμησαν να κάνουν. Για παράδειγμα το ότι θα έδινε σε ένα Ταμείο που ελέγχεται από ξένους τη διαχείριση του συνόλου σχεδόν της περιουσίας του λαού δεν το περίμενε κανείς. Ή με τα δακρυγόνα στην Καισαριανή, που ο Τσίπρας ήθελε να κάνει την φιγούρα του και φτάσαμε σε χημικά. Πολύ λυπηρό».
Είπε ακόμη για τον ΣΥΡΙΖΑ:
«Αυτή την στιγμή, αυτό που κυριαρχεί, δυστυχώς είναι το κυνήγι της καρέκλας, τίποτε άλλο. Κανείς δεν μπορούσε να προδώσει, νομίζω, τόσο εύκολα, τόσο πολύ την παράταξή του. Αυτοί προδώσανε τα πάντα.
Πρέπει να βγούμε από τον φαύλο κύκλο του εξευτελισμού των Ελλήνων της τρίτης ηλικίας. Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλουν να αφήσουν με τίποτα τις καρέκλες και αυτές τις μέρες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ακόμα και πτώση του ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να είμαστε περήφανος λαός. Δεν ζητιανεύουμε το χαρτζιλίκι του Τσίπρα», τόνισε.